VOORJAAR 2019 – Ontbijtsessie - VERLENGD wegens succes

08/02/2019

De sessie "TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN VOOR DE HIERARCHISCHE LIJN" wordt in maart opnieuw georganiseerd.

Wanneer? Donderdag 21/3/19 - 9u tot 12u30

Waar? Booiebos 24 te Drongen - (deuren 8u30)

Kostprijs: 125€ (u kan gebruik maken van KMO-P)

Deze uiteenzetting vertrekt vanuit een real-life praktijkcase met name een incident dat een dodelijke afloop kende. Het is de aanleiding tot een pakkend verhaal met grote impact: mentaal, fysiek en familiaal. Gelijktijdig legt deze case, zowel privé als bedrijfsmatig, nadruk op heel wat aspecten binnen het domein van Preventie en Welzijn. Deelnemers leren het belang van hun rol daarin (her)kennen, het wordt gekoppeld aan de verantwoordelijkheden als lid van de hiërarchische lijn.

In deze sessie blijven we verder stilstaan bij verschillende voorbeelden die uit de praktijk komen en waarbij zich bepaalde incidenten, groot of klein, voordeden. De context en de problematiek van deze situaties worden aangereikt en besproken met het nodige beeldmateriaal. De inhoud en problematiek wordt gekoppeld aan de noodzakelijke verplichtingen vanuit de wetgeving. Op die manier passen we de leermomenten toe op deze voorbeelden.

Deze sessie maakt u heel hard bewust: Wat als het ergens mis gaat? Wat als u bovenal zelf wordt geconfronteerd met een zwaar incident of accident? Welke "oplossingen" zijn er dan voorhanden? Hoe pakt u de situatie op dat moment aan met kennis van zaken? Welke procedures volgt u? En wat is de impact van uw interventie op de totaliteit van de gebeurtenis?

Onze spreker is een ervaren specialist en spreker op het vlak van wetgeving en waargebeurde praktijkcases. Hij is heel goed geplaatst om vanuit zijn rol al uw vragen te beantwoorden.

Deze sessie is een aanrader voor:

- Preventieadviseurs

- Operationeel Managers / Productieverantwoordelijken / Afdelingsverantwoordelijken

- Bedrijfsleiders / Managers

- Logistiek Verantwoordelijken / Supply Chain Managers

- HR Managers

-  ...

RESERVEER HIER JE PLAATS