Home  /  Nieuws

BIJNA VOLZET - ONTBIJTSESSIE - TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN HIERARCHISCHE LIJN

17/06/2019
afbeelding BIJNA VOLZET - ONTBIJTSESSIE - TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN HIERARCHISCHE LIJN

De ONTBIJTSESSIE - "TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN VOOR DE HIERARCHISCHE LIJN" wordt op 26 september opnieuw georganiseerd in de kantoren van SIOS te Drongen.

Meer dan 20 gemotiveerde deelnemers waren vorige keer aanwezig en keerden met een goed gevoel terug huiswaarts.

Dit thema blijkt bovendien steeds meer aan belangrijkheid te winnen. Ook recentelijk kwamen opnieuw enkele arbeidsongevallen met dodelijke afloop in de media. Werkgever én werknemer zijn bijgevolg gebaat om dit thema beter onder de loep te nemen.

Deze sessie focust zich op menig doelgroep met name personen die verantwoordelijkheid moeten dragen in een functie met leidinggevend karakter (Operationele verantwoordelijken, Productie en Logistiek, Afdelingsverantwoordelijken, …). Maar evenzeer staat deze sessie open voor personen binnen een adviserende rol (Preventie, HR, Finance, …)

Onze gastspreker is Bart. Hij brengt zijn persoonlijk verhaal waarbij hij tijdens zijn dagshift zelf werd geconfronteerd met een dodelijk ongeval. Hij laat het publiek meekijken naar de gebeurtenissen van die zwarte dag in zijn leven. Hij vertelt over zijn ervaringen alsook de emotionele en slepende gevolgen tijdens de lange weg nadien.

In een 2e en 3e deel wordt zijn verhaal aan het wetgevend kader gekoppeld en geeft hij praktische tips uit reële werkcases.

Deze ontbijtsessie is een must naar sensibilisering en bewustwording. Deze case is volledig pragmatisch en inspirerend opgebouwd.

Deze sessie zal plaatsvinden op donderdag 26 september, om 9u te Booiebos 24 te  DRONGEN.

Deze sessie was de vorige keer volzet, op dit moment zijn er zelfs al meer deelnemers ingeschreven. Omdat we ons verplaatsten naar een ander lokaal hebben we nog een 3-tal stoelen vrij

Schrijf u HIER in

Instructeur Hef- en hijswerktuigen (m/v)

10/06/2019

Beschrijving:

  • Je staat in voor het voorbereiden en verstrekken van opleidingen

  • Je assisteert collega’s bij opleidingstrajecten en -projecten

  • Je werkt mee aan nieuwe ontwikkelingen

Verwachtingen:

  • Je hebt (een eerste) werkervaring in een operationele omgeving waarbij je bij voorkeur hebt gewerkt met hijs- of hefwerktuigen of ervaren bent met interne transportmiddelen (bv. heftruck, reachtruck, rolbrug, grondverzet, verreiker, …)

  • Los van mogelijke ervaring hechten wij belang aan je (didactische) vaardigheden.

  • Je hebt enige ervaring, ofwel een sterke interesse op het vlak van Preventie en Veiligheid

  • Je bent zeer vlot in het Nederlands, beheersing van het Frans of Engels is een duidelijke meerwaarde

  • Je onderschrijft ten zeerste onze waarden Kwaliteit, Wendbaarheid, Klantfocus en Innovatie en bent open van geest

Wij bieden:

SIOS is een dynamische onderneming in volle groei, je kan meehelpen aan de verdere uitbouw van onze activiteit en werken aan je eigen ontwikkeling. In deze omgeving zijn openheid, collegialiteit en persoonlijke inbreng aangewezen.

U kan uw gegevens en motivatie doorsturen tav Fabio De Bock, op fabio.debock@siosgroup.be