Home  /  Nieuws

SIOS blijft dienstverlener KMO-portefeuille

18/02/2020
afbeelding SIOS blijft dienstverlener KMO-portefeuille

SIOS is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Deze erkenning werd onlangs verlengd. Hierdoor kunnen we met SIOS ook de volgende vijf jaar opleidingen aanbieden binnen het kader van de KMO-portefeuille.

Deze hernieuwde erkenning biedt voor al onze klanten enkele ontegensprekelijke voordelen. Zo bent u er zeker van dat de opleidingen die u zelf of uw mensen bij SIOS volgen, voldoen aan de kwaliteitseisen die het agentschap ondernemen & innoveren vooropstelt.

Verder kan u als KMO genieten van een subsidie van het agentschap innoveren & ondernemen wanneer u een opleiding bestelt bij SIOS. Concreet houdt dit in dat u als kleine onderneming kan rekenen op een korting van 30% voor opleidingen, voor middelgrote ondernemingen is dit 20%.  Telkens met een maximum van 7500 euro per jaar.

Dat SIOS erkend werd als opleidingscentrum voor de KMO-portefeuille hebben we in de eerste plaats te danken aan onze instructeurs, die er steeds weer naar streven om de meest kwalitatieve opleidingen aan te bieden, maar ook aan het team dat er bij SIOS voor zorgt dat de administratieve afhandeling vlekkeloos verloopt en de klant steeds op de eerste plaats zet.

We kijken er dan ook naar uit om de volgende vijf jaar onze expertise in te zetten om de expertise binnen uw KMO te vergroten.

Voor meer info over SIOS kan je terecht op deze link, ons opleidingsaanbod kan je hier terugvinden.

SIOS gaat achtste werkjaar in

14/02/2020
afbeelding SIOS gaat achtste werkjaar in

Het lijkt soms alsof het gisteren was dat we met SIOS zijn gestart, maar onlangs mochten we alweer  acht kaarsjes uitblazen. Het waren boeiende jaren, waar we enkel positief kunnen op terugkijken.

Af en toe hadden we uiteraard af te rekenen met enkele groeipijnen, maar niet zonder daar uit te leren en te evolueren naar een steeds beter geoliede machine. We deden acht jaar lang ons uiterste best om kwalitatieve opleidingen en een vlotte service aan te bieden, om op die manier een meerwaarde te betekenen voor onze klanten.

En het zijn onze klanten die we op onze verjaardag willen bedanken voor het vertrouwen dat ze ons al die jaren hebben geschonken. Dat velen onder onze klanten telkens weer beroep doen op onze diensten, sterkt ons in de wetenschap dat de inspanningen die we dagelijks doen om kwaliteit te leveren ook geapprecieerd worden.

Wij willen ons dan ook niet enkel profileren als een opleidingscentrum, maar als een partner die steeds bereid is om met de klant mee te denken. Zo streven we ernaar om de bedrijven waar we aan de slag gaan zoveel mogelijk te ontzorgen in de domeinen waar wij onze ervaring en expertise kunnen inzetten.

Na acht jaar hebben we intern een team gevormd dat goed op mekaar is ingewerkt en gemotiveerd is om nog jaren verder te doen. Meer nog, SIOS is het team volop aan het versterken en uitbreiden. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat wijzelf, maar ook en vooral onze klanten, de toekomst met veel vertrouwen kunnen tegemoet zien.