Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

Draag zelf een steentje bij op de dag van de verpleging

Draag zelf een steentje bij op de dag van de verpleging

12 mei is de dag van de verpleging. Nooit is de het belang van de verpleegkundigen en zorgmedewerkers zo duidelijk geweest als de afgelopen maanden. De coronacrisis deed ons allemaal meer en meer inzien dat deze mensen dagelijks tonnen van ons respect verdienen. Het applaus mag vanavond om 20u dan ook een beetje luider klinken.

Maar wist u dat ook u zelf ook een steentje kan bijdragen in het zorgen voor anderen? Door het volgen van een EHBO-opleiding wordt het mogelijk om zowel op de werkvloer, in openbare ruimtes als in privésituaties de eerste zorgen toe te dienen aan een persoon in nood.

Door deze zorgen toe te dienen kan ook u levens redden, mensen helpen of bij een oproep aan de nooddiensten duidelijker schetsen wat precies de ernst van de situatie is.

Bij SIOS kan u een basisopleiding EHBO volgen, maar kan u ook uw kennis opfrissen door een hertraining, mocht het al even geleden zijn dat u deze opleiding hebt gevolgd. Voor deze opleidingen zijn op verschillende data nog plaatsen beschikbaar. Mocht u als bedrijfsleider voor uw gans team een EHBO-opleiding willen voorzien, dan kunnen we daarvoor een op maat gemaakte opleiding uitwerken.