Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

In company opleidingen

Train the trainer

SIOS komt ter plaatse uw mensen opleiden

SIOS verzorgt dagelijks opleidingen betreffende intern en extern transport gerelateerd aan diverse veiligheidsfuncties in een bedrijf.

SIOS instructeurs komen ter plaatse in uw magazijn, in uw productieruimte of logistieke afdeling. Tevens is een opleiding Logistiek ofwel een case in logistiek verband mogelijk. Op die manier hoeven uw werknemers geen verplaatsingen te maken en krijgen ze hun training in de omgeving waar ze veilig moeten kunnen werken.

Veiligheid, Preventie en Welzijn zijn de rode draad doorheen een pakket aan opleidingen dat we op uw bedrijf kunnen aanbieden.

De opleidingen Veiligheid worden verder uitgesplitst in opleidingen brandpreventie, opleiding BA4 of BA5, opleiding werken op hoogte, opleiding VCA Basis en VCA Vol.

De opleidingen Welzijn verlopen doorgaans heel specifiek. Zo werkt SIOS de opleiding EHBO en de opleiding ergonomie voor u uit op maat.

Na elke kwalitatief traject wordt een attest, getuigschrift of certificaat uitgereikt.

Vanuit onze expertise en operationele kennis komen wij vaak in contact met vragen rond attitude en gedrag, veilig werken en (on)veilig gedrag of sensibilisering rond Veiligheid.

SIOS doet daarom vaak de organisatie van een veiligheidsdag of veiligheidsweek, maakt mee werk van uw veiligheidthema’s of organiseert een Safety teambuilding of mystery controlling.

Ook in de zoektocht naar specifieke tools of vragen, zoals een intern verkeersplan, een toolbox of een vraag naar rekinspectie, helpen wij klanten op weg of komen wij met onze expertise on-site

Bekijk onze In Company

Opleidingen

Our Clients Believe in Us

Wat zeggen onze klanten?