Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

EXPERTISE

Overzicht

SIOS helpt klanten met meerdere opdrachten. Dit  zijn projectmatige aanvragen, gericht op uw medewerkers en specifiek gelinkt aan veiligheid of gericht op het ondersteunen van interne taken. Hier zet SIOS de juiste expertise in om deze projecten zo optimaal mogelijk aan te pakken.

overzicht

Denk hierbij aan:

Zullen we uw nood- en evacuatieprocedure testen in real-life? Kijk ook al zeker even of er geen slachtoffers achterbleven tijdens uw oefening. Oei zwaargewonden, wat nu …? Beleef tijdens deze safety teambuilding uw eigen veiligheidsbeleid in real-time en bespreek alles nadien in een aangename collegiale setting.

Organiseer uw unieke veiligheid dag samen met ons, wij reiken u de onderwerpen aan, staan in voor organisatie en ondersteuning

Op onverwachtse momenten checken wij het veiligheidsgedrag in uw bedrijf met sterk accent op uw intern transport en risicovolle situaties.

Op een pragmatische manier uw risico’s inschatten en in kaart brengen aan de hand van een rondgang en check-up, eventueel begeleid door een intern rapport.

Uw team neemt het niet te nauw met de veiligheidsregels in uw bedrijf? Een wake-up call aan de hand van een sensibiliseringsmoment, een vervolgtraining of een coaching on-the-floor brengen mee de veiligheid terug in uw bedrijf.

Op korte termijn en snel een nieuwe (interim-)ploeg op de been brengen en aan de slag helpen? Verminder uw risico’s door een tijdelijke periode van permanente coaching on-the-floor en verminder uw incidenten en schade. Momenten van introductie kunnen hierin mee worden opgenomen.

U bent toekomstig contractor of wil een eenduidig veiligheidssysteem in uw organisatie implementeren maar weet niet hoe eraan te beginnen? Wij bereiden u voor op uw accreditatie en helpen mee bij het slagen van de implementatie.

CONCEPT IN-COMPANY

SIOS werkt hier op basis van afroep van mensen en vult de gangbare noden in. Zo kan je opleidingsprogramma in uw eigen bedrijf doorgaan

In dit concept is flexibiliteit troef en gaan we volledig mee in de vraag van de klant, maatwerk ten top maar met de nodige meerwaarde en efficiëntie.

ONZE WAARDEN

KWALITEIT

SIOS streeft naar een kwalitatieve dienstverlening. Doordacht en uitgebouwd, met de juiste mensen / begeleiders.

Wendbaarheid

SIOS hanteert een dynamische aanpak ten aanzien van zijn klanten en bewegingen in de markt. en handelt vanuit een proactieve houding ten aanzien van interne en externe veranderingen.

INNOVATIEF

SIOS streeft voortdurend naar vernieuwende concepten en methodes mogelijkheden tot digitalisering.​

KLANTGERICHT

Onze klant staat volledig centraal in ons behandelen, de SIOS-werkwijze is er op geënt een samenwerking te bewerkstelligen die evolueert van klantrelatie naar partnership.

LOGISTIEK. Veiligheid. WELZIjn.