Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

Opleidingen bij SIOS

Volg een opleiding bij SIOS

SIOS verzorgt opleidingen betreffende intern en extern transport gerelateerd aan diverse veiligheidsfuncties in een bedrijf.

Onze opleidingen worden georganiseerd in ons opleidingslokaal en opleidingsmagazijn in Gent (Drongen). 

Veiligheid, preventie en welzijn zijn de rode draad doorheen een pakket aan opleidingen die essentieel zijn voor de goede werking van uw logisitieke afdeling.

De opleidingen veiligheid worden verder uitgesplitst in opleidingen BA4 of BA5, werken op hoogte en opleiding VCA Basis en VCA Vol.

De opleidingen welzijn verlopen heel specifiek. Zo werkt SIOS de opleiding EHBO en de opleiding ergonomie voor u volledig uit op maat.

Na elke kwalitatief traject wordt een attest, getuigschrift of certificaat uitgereikt.

Vanuit onze expertise en operationele kennis komen wij vaak in contact met vragen rond attitude en gedrag, veilig werken en (on)veilig gedrag of sensibilisering rond veiligheid.

Die expertise zet SIOS in bij de organisatie van een veiligheidsdag of veiligheidsweek, of om mee werk van uw veiligheidthema’s. SIOS kan ook een Safety teambuilding of mystery controlling organiseren.

Ook in de zoektocht naar specifieke tools of vragen, zoals een intern verkeersplan, een toolbox of een vraag naar rekinspectie, helpen wij klanten op weg of komen wij met onze expertise on-site

Transform yourself

Hoogwerker Sios

Bekijk onze

Open Opleidingen

Our Clients Believe in Us

Wat zeggen onze klanten?