Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

SIOS is uw partner voor logistiek, veiligheid en welzijn. Zowel voor opleidingen als expertise on site.

Waarom kiezen voor SIOS?

Kwaliteit

SIOS streeft naar een kwalitatieve dienstverlening, doordacht en uitgebouwd, en met de juiste mensen / begeleiders.

Wendbaarheid

SIOS hanteert een dynamische aanpak ten aanzien van zijn klanten en bewegingen in de markt en handelt vanuit een proactieve houding ten aanzien van interne en externe veranderingen.

Innovatie

SIOS streeft op continue wijze naar vernieuwende concepten en mogelijkheden tot digitalisering.

Klantgerichtheid

Onze klant staat volledig centraal in ons behandelen, de SIOS-werkwijze is er op geënt een samenwerking te bewerkstelligen die evolueert van klantrelatie naar partnership.

Erkenningen

Qfor

Sios is Qfor gecertificeerd door Management Information op basis van een ProcessScan voor de duur van 04/04/18 tot en met 04/04/21

KMO Portefeuille

De certificatiecomissie heeft SIOS erkend voor de pijler Advies (Consulting), op het vlak van audit, advies en begeleiding binnen logistiek, preventie, veiligheid en welzijn op het werk. Meer info over de KMO-Portefeuille vind je hier.

VCA-erkenning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

EHBO-Vlaanderen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe gaan we te werk?

Open opleiding

Door onze kalender te bekijken kan je zien welke open opleidingen we organiseren. Op deze opleidingen kan iedereen inschrijven als er nog plaats is.

Na elke opleiding is er een moment van evaluatie/examinatie voorzien. Hierdoor wordt een opleiding geratificeerd of ge(her)evalueerd (herattestering). Afhankelijk van het type opleiding wordt een wettelijk erkend attest of getuigschrift afgeleverd.

Cursisten kunnen er ook voor kiezen om voor sommige opleidingen het theoretische luik op eigen tempo te volgen, vooraf aan de praktijkopleiding en examinatie. Dit kan via Digitaal leren.

In-Company training

SIOS vertrekt vanuit de situatie, het probleem of het vraagstuk bij de klant. Wij staan voor een oplossingsgerichte aanpak en cultuur waarbij we zoveel mogelijk proberen opleidingen te taxeren op maat van de klant. Samen met onze instructeur bekijken we uw vraag en geven wij u een gericht voorstel naar oplossing of aanpak hiervoor. Waar SIOS uw vraag niet kan invullen proberen wij u te helpen door u vrijblijvend partners voor te stellen uit ons brede netwerk. Maar sommige vragen zijn soms heel specifiek, op dat moment kan u beroep doen op onze jarenlange expertise of advies.

SIOS Nieuws

Referenties

Contacteer SIOS

[wpforms id="2000"]