Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

SIOS gaat achtste werkjaar in

SIOS gaat achtste werkjaar in

Het lijkt soms alsof het gisteren was dat we met SIOS zijn gestart, maar onlangs mochten we alweer  acht kaarsjes uitblazen. Het waren boeiende jaren, waar we enkel positief kunnen op terugkijken.

Af en toe hadden we uiteraard af te rekenen met enkele groeipijnen, maar niet zonder daar uit te leren en te evolueren naar een steeds beter geoliede machine. We deden acht jaar lang ons uiterste best om kwalitatieve opleidingen en een vlotte service aan te bieden, om op die manier een meerwaarde te betekenen voor onze klanten.

En het zijn onze klanten die we op onze verjaardag willen bedanken voor het vertrouwen dat ze ons al die jaren hebben geschonken. Dat velen onder onze klanten telkens weer beroep doen op onze diensten, sterkt ons in de wetenschap dat de inspanningen die we dagelijks doen om kwaliteit te leveren ook geapprecieerd worden.

Wij willen ons dan ook niet enkel profileren als een opleidingscentrum, maar als een partner die steeds bereid is om met de klant mee te denken. Zo streven we ernaar om de bedrijven waar we aan de slag gaan zoveel mogelijk te ontzorgen in de domeinen waar wij onze ervaring en expertise kunnen inzetten.

Na acht jaar hebben we intern een team gevormd dat goed op mekaar is ingewerkt en gemotiveerd is om nog jaren verder te doen. Meer nog, SIOS is het team volop aan het versterken en uitbreiden. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat wijzelf, maar ook en vooral onze klanten, de toekomst met veel vertrouwen kunnen tegemoet zien.