Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

NIEUWE SESSIE – Taken en Verantwoordelijkheden voor de hiërarchische Lijn – Dinsdag 10 maart

NIEUWE SESSIE – Taken en Verantwoordelijkheden voor de hiërarchische Lijn – Dinsdag 10 maart

De ONTBIJTSESSIE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN VOOR DE HIËRARCHISCHE LIJN wordt op 10 maart opnieuw georganiseerd in de kantoren van SIOS te Drongen.

Bij onze vorige sessie waren meer dan 20 gemotiveerde deelnemers aanwezig.

Het thema blijft aan belangrijkheid winnen. Ook recentelijk kwamen enkele arbeidsongevallen met dodelijke afloop in de media. Zowel werkgever als werknemer zijn erbij gebaat deze verantwoordelijkheid ter harte te nemen.

De ochtendsessie focust zich op menig doelgroep, met name personen die verantwoordelijkheid moeten dragen in een functie met leidinggevend karakter (Operationele verantwoordelijken, Productie en Logistiek, Afdelingsverantwoordelijken, …). Evenzeer verwelkomen wij alle betrokkenen in een adviserende rol (Preventie, HR, Finance, …)

Onze gastspreker is Bart. Hij brengt zijn persoonlijk verhaal waarbij hij als teamleader zelf werd geconfronteerd met een dodelijk ongeval. Hij laat het publiek meekijken naar alle gebeurtenissen van die zwarte dag in zijn leven. Hij vertelt over zijn ervaringen alsook de emotionele en aanslepende gevolgen nadien.

Tijdens het 2e deel koppelt Bart zijn verhaal aan het wetgevend kader. In deel 3 kijken we naar sprekende beelden, veelvuldig aangevuld met praktische tips uit reële werkcases.

Deze ontbijtsessie is een must naar sensibilisering en bewustwording toe. De case is volledig pragmatisch en inspirerend opgebouwd.

Praktisch info:
Wanneer?
dinsdag 10 maart
start om 9u, einde rond 12u30

Waar?
SIOS, Booiebos 24 te Drongen

Prijs?
125€, excl. BTW

Betaling via KMO-portefeuille mogelijk

Inschrijven kan vanaf nu via deze link