Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

SIOS blijft dienstverlener KMO-portefeuille

SIOS blijft dienstverlener KMO-portefeuille

SIOS is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Deze erkenning werd onlangs verlengd. Hierdoor kunnen we met SIOS ook de volgende vijf jaar opleidingen aanbieden binnen het kader van de KMO-portefeuille.

Deze hernieuwde erkenning biedt voor al onze klanten enkele ontegensprekelijke voordelen. Zo bent u er zeker van dat de opleidingen die u zelf of uw mensen bij SIOS volgen, voldoen aan de kwaliteitseisen die het agentschap ondernemen & innoveren vooropstelt.

Verder kan u als KMO genieten van een subsidie van het agentschap innoveren & ondernemen wanneer u een opleiding bestelt bij SIOS. Concreet houdt dit in dat u als kleine onderneming kan rekenen op een korting van 30% voor opleidingen, voor middelgrote ondernemingen is dit 20%.  Telkens met een maximum van 7500 euro per jaar.

Dat SIOS erkend werd als opleidingscentrum voor de KMO-portefeuille hebben we in de eerste plaats te danken aan onze instructeurs, die er steeds weer naar streven om de meest kwalitatieve opleidingen aan te bieden, maar ook aan het team dat er bij SIOS voor zorgt dat de administratieve afhandeling vlekkeloos verloopt en de klant steeds op de eerste plaats zet.

We kijken er dan ook naar uit om de volgende vijf jaar onze expertise in te zetten om de expertise binnen uw KMO te vergroten.

Voor meer info over SIOS kan je terecht op deze link, ons opleidingsaanbod kan je hier terugvinden.