Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

Op algemeen verzoek: nieuwe datum voor ’taken en verantwoordelijkheden van de hiërarchische lijn’

Op algemeen verzoek: nieuwe datum voor ’taken en verantwoordelijkheden van de hiërarchische lijn’

De ONTBIJTSESSIE – ‘TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN VOOR DE HIËRARCHISCHE LIJN’ op 10 maart was in een mum van tijd volgeboekt. Omdat dit thema te belangrijk is, organiseren we op 30 april een nieuwe sessie. (Schrijf je meteen in via deze link)

Onlangs kwamen enkele arbeidsongevallen met dodelijke afloop in de media. Als leidinggevende met zo’n zwaar arbeidsongeval geconfronteerd worden kan zeer ingrijpend zijn. Zowel werkgever als werknemer zijn erbij gebaat hun verantwoordelijkheden te kennen en ter harte te nemen. Tijdens deze ontbijtsessie verduidelijken we aan de hand van reële werkcases hoe je als verantwoordelijke deze materie kan benaderen.

De ochtendsessie focust zich op menig doelgroep, met name personen die verantwoordelijkheid moeten dragen in een functie met leidinggevend karakter (Operationele verantwoordelijken, Productie en Logistiek, Afdelingsverantwoordelijken, …). Evenzeer verwelkomen wij alle betrokkenen in een adviserende rol (Preventie, HR, Finance, …)

Onze gastspreker is Bart. Hij brengt zijn persoonlijk verhaal waarbij hij als teamleader zelf werd geconfronteerd met een dodelijk ongeval. Hij laat het publiek meekijken naar alle gebeurtenissen van die zwarte dag in zijn leven. Hij vertelt over zijn ervaringen alsook de emotionele en aanslepende gevolgen nadien.

Tijdens het 2de deel koppelt Bart zijn verhaal aan het wetgevend kader. In deel 3 kijken we naar sprekende beelden, veelvuldig aangevuld met praktische tips uit reële werkcases.

Deze ontbijtsessie is een must naar sensibilisering en bewustwording toe. De case is volledig pragmatisch en inspirerend opgebouwd.

Praktisch info:
Wanneer?
Donderdag 30 april
Start om 9u, einde rond 12u30

Waar?
SIOS, Booiebos 24 te Drongen

Prijs?
125€, excl. BTW

Betaling via KMO-portefeuille mogelijk

Inschrijven kan vanaf nu via deze link