Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

Dit is het beste moment voor uw opleidingen

Dit is het beste moment voor uw opleidingen

Dit is het beste moment voor uw opleidingen

Het laatste kwartaal van 2020 ziet er door de coronacrisis helemaal anders uit dan we zouden willen. Veiligheidsopleidingen blijven echter ook in deze moeilijke periode een essentieel onderdeel in de goede werking van uw bedrijf. Stel dus deze opleidingen zeker niet uit, of maak gebruik van deze ongewild kalmere periode om nu uw opleidingen in te plannen. Zo zijn de verplichte opleidingen al achter de rug wanneer we met z’n allen terug op volle kracht aan het werk kunnen na de crisis.

opleidingen veiligheid

opleidingen veiligheid

Bij SIOS kunnen we ook nu in alle veiligheid en geheel coronaproof opleidingen verzorgen. Bij opleidingen die bij SIOS worden georganiseerd kan ten allen tijde voldoende afstand worden gegarandeerd tussen cursisten, er is mondmaskerplicht, lesmateriaal wordt meermaals per dag ontsmet en leslokalen worden voldoende geventileerd.

Bij in company opleidingen bij u op het bedrijf volgen de lesgevers van SIOS strikt alle geldende veiligheidsmaatregelen, en houden ze zich ook aan de extra veiligheidsmaatregelen die bij u op het bedrijf gelden.

Voor bijscholing EHBO biedt SIOS opleidingen aan via digital classroom. In deze opleiding wordt tevens extra aandacht gevestigd op eerste hulp bieden tijdens corona. Voor uw werknemers die de EHBO-opleiding hebben gevolgd is dit bijzonder interessant. Op die manier weten ze namelijk perfect hoe ze op een coronaveilige manier eerste hulp kunnen bieden.

Het theoretisch gedeelte van de opleidingen intern transport, heftruck, reachtruck en hoogwerker kan ook gevolgd worden als digitale leermodule. Na het slagen voor deze digitale leermodule wordt een praktische proef ingepland.

Hieronder vind je alvast een greep uit de opleidingen die we de volgende weken aanbieden. Alle andere opleidingen die bij SIOS plaatsvinden, vind je terug op de opleidingskalender, voor opleidingen bij u kan je contact opnemen met SIOS via dit formulier

Opleidingen in de kijker:

02/12 EHBO via digital Classroom

7/12 Hoogwerker gevorderden NL

7/12 Hoogwerker Basis NL

10/12 BA4-  gewaarschuwden NL

14/12 intern transport gevorderden (heftruck of reachtruck of elektrische stapelaar)

17/12 VCA Basis