Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

Kent u onze nieuwe medewerker al?

Kent u onze nieuwe medewerker al?

SIOS groeit gestaag verder, en bij die groei horen nieuwe gezichten. Sinds vorige maand wordt het SIOS-team versterkt door Peter De Neve. Als nieuwe docent, zal Peter zowel opleidingen geven in de opleidingslokalen bij SIOS als bij u op het bedrijf.

Peter De Neve

Peter heeft 16 jaar gewerkt in de Chemische sector als productieverantwoordelijke en preventieadviseur. Die ervaring wil hij nu graag gebruiken om mensen op te leiden om veiliger te gaan werken.

Als hobby is Peter sportklimmer. Aangezien bij klimmen veiligheid van levensbelang is, draagt hij zowel in zijn professioneel als zijn privéleven die attitude hoog in het vaandel. Zijn jarenlange ervaring als klimmer zal hij bij SIOS toepassen in opleidingen werken op hoogte, rope access, enz…

Onze nieuwe medewerker staat alvast te popelen om uw werknemers op te leiden en veiliger te leren werken. Zijn geduld, enthousiasme en zijn gestructureerde aanpak, maken van Peter de juiste docent om de kwaliteit die u van SIOS gewoon bent ook in de toekomst te blijven garanderen.