Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

Nieuwe gezichten bij SIOS

Nieuwe gezichten bij SIOS

Afgelopen maanden kwamen twee nieuwe mensen het team van SIOS versterken. Wij stellen u met plezier onze nieuwe medewerkers voor.

Franky Destickere

Franky DestickereDe kans bestaat dat je Franky Destickere al zag passeren tijdens een opleiding bij SIOS of bij u op het bedrijf. Franky ging namelijk reeds in het voorjaar van 2020 aan de slag bij SIOS.

Franky zal bij SIOS opleidingen hefwerktuigen, hijswerktuigen en hoogwerker voor zijn rekening nemen. Door zijn karrenvracht aan ervaring, in combinatie met het nodige enthousiasme, leert Franky de cursisten op een aangename manier hoe ze na de opleiding veilig aan de slag kunnen.

Door ons team te versterken en uit te breiden kunnen we u nog sneller en efficiënter van dienst zijn. Door te kiezen voor mensen met heel wat ervaring zorgen we ervoor dat we dit kunnen blijven doen op de kwalitatieve manier die u van SIOS gewoon bent.

 

Amina Trigui

Amina TriguiAls je langskomt bij SIOS in Drongen, word je sinds kort aan de balie verwelkomd door Amina. Maar Amina doet heel wat meer dan enkel zorgen voor een aangename ontvangst van onze bezoekers. Ze zal voortaan het eerste aanspreekpunt zijn voor het inplannen van nieuwe opleidingen, en ondersteuning bieden bij de administratieve afhandeling van uw opleidingsdossiers.

Sympathieke spring-in-’t veld Amina heeft ondertussen haar weg gevonden in het proces en de methodiek van SIOS, en zal er met veel gezond enthousiasme voor zorgen dat uw samenwerking met SIOS vlot en aangenaam verloopt. De flexibiliteit en professionaliteit die u van SIOS gewoon bent, wordt door de komst van Amina verzekerd.