Booiebos 24, 9031 Gent (Drongen) – 09/220 93 85 – admin@sios.be

SIOS helpt u veilig verder

SIOS helpt u veilig verder

Sios helpt u veilig verder

Om onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen in deze ongewone periode ontwikkelden we bij SIOS een platform dat u moet helpen om met uw bedrijf veilig verder te werken of opnieuw op te starten. We doopten de site waar we alle oplossingen aanreiken om terug te keren naar volle productiviteit dan ook www.veiligverder.be. Hieronder vindt u een overzicht van wat we op www.veiligverder.be aanbieden.

Controlelijst

Eerst en vooral willen we u als leidinggevende of als werkgever een inzicht geven in de maatregelen die u moet nemen om met uw bedrijf veilig verder te werken. Daarom stelden we als handige leidraad een controlelijst op die u kan helpen bij de opmaak van een plan van aanpak.

Informeer uw werknemers

Voorts ontwikkelden we een korte digitale leermodule over het gebruik van mondmaskers en een goede handhygiëne. Indien nodig kunnen we ook andere digitale leermodules uitwerken op maat van uw bedrijf. Zo kan u uw werknemers over verschillende onderwerpen een relevante opleiding op maat geven wanneer ze terug aan de slag gaan in deze nieuwe omstandigheden.

Laat u begeleiden

Een plan van aanpak opmaken hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, maar voor veel bedrijven is dit net de extra werklast die nu kan worden gemist. Hebt u vragen bij uw plan van aanpak, of mocht u zich bij de opmaak van dit plan willen laten begeleiden, dan kunnen wij oplossingen op maat aanbieden. Door u hierin te begeleiden kunnen we ervoor zorgen dat je zo weinig mogelijk kostbare tijd verliest, maar ook dat je er zeker van bent dat uw bedrijf aan alle voorwaarden voldoet om zonder zorgen opnieuw op te starten of veilig verder te werken. Als je extra begeleiding wil, kan je mailen naar: info@sios.be of ons contacteren op het infonummer van veilig verder: 09/273 77 55.

We voorzien u van beschermingsmiddelen

De zoektocht naar persoonlijke beschermingsmiddelen om veilig aan het werk te kunnen is momenteel niet eenvoudig. SIOS wil daarom op www.veiligverder.be samen met enkele partners producten aanbieden die essentieel zijn in een veilige werking van uw bedrijf. Zo is er momenteel een samenwerking met Stokerij Rubbens betreffende een aanbod van handontsmetting en oppervlakte ontsmetting. Samen met onze buren van ETT beschikken we ook over mondmaskers. De volgende dagen zullen we met andere partners nog meer producten aanbieden om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen. Wij willen alles bundelen op www.veiligverder.be om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken om de nodige beschermingsmiddelen te bestellen op één centraal punt. Mocht u hierover nog vragen hebben, of mocht u willen weten wat de andere mogelijkheden zijn, kan u mailen naar: info@sios.be of ons contacteren op het infonummer van www.veiligverder.be: 09/273 77 55.

Hebt u nog verdere vragen?

Hebt u verder nog vragen over de te treffen maatregelen binnen uw bedrijf, of zijn er nog bepaalde struikelblokken waardoor u niet met een gerust gemoed aan de slag kan, dan mag u ons gerust contacteren met uw bezorgdheden. We kunnen steeds samen op zoek gaan naar een mogelijke oplossing.

Voorts willen we u alle succes wensen tijdens de volgende weken en maanden, en hopen we dat uzelf en uw medewerkers in alle rust veilig verder kunnen werken.